sâmbătă, 14 mai 2011

Decizia nr 9 a Comitetului Executiv din 12 mai 2011

DECIZIE NR. 9 din 12.05.2011

În conformitate cu prevederile legii 230/2007, a Statutului Asociaţiei de Proprietari Blocul 20 B1, a Planului de măsuri adoptat de Comitetul Executiv şi a Hotărârii Adunării Generale a Asociaţiei din data de 09.05.2011 decidem:
Se va efectua înlocuirea instalaţiei de apă rece de la subsolul blocului, lucrare aprobată de adunarea generală, de catre Sociatatea NEO AQUA SERVICE SRL, care a prezentat oferta de 2250 lei, pentru manoperă, materialele fiind cumpărate de asociaţie.
Celelalte 3 oferte sunt : 1- Chromaticinstal (5000 lei-manopera; Instal Ionescu SRL( 3500 lei-manopera; 3-Gaz Instal Construct ( 5938 lei – manopera);
Decizia privind alegerea societatii NEO AQUA SERVICE SRL, a fost luată ţinând cont de preţul destul de mic, raportat la celelalte oferte, cât şi de faptul că am mai executat o lucrare, respectiv înlocuirea coloanei de apă caldă- baie, la apartamentele 4; 8 şi 13, răspunzănd cu promptitudine la solicitarea noastră, plecând de la o lucrare în derulare şi au efectuat în timp util avaria ( fiind oprită alimentarea de aproximativ 48 de ore).
Având în vedere faptul că fondul de reparaţii existent este 0 (zero), având în sold aproximativ 2000 lei din penalizări şi dobânzi bancare şi ca legislaţia prevede să nu folosim sume din fondul de rulment, considerăm că trebuiesc întreprinse unele măsuri în vederea rezolvării situaţiei, cum ar fi:
1. Încasarea de la proprietarii care doresc şi au posibilităţi financiare, a fondului de reparaţii anticipat (241 lei-ap. si 115,7 la gars., integral sau parţial);
2. Negocierea plăţii manoperei pentru lucrare în două rate;
3. Luarea sumei necesare din sumele existente în bancă ( slod în bancă = 6200 lei) cu acordul administratorului, comitetului sau dacă este cazul cu acordul adunării generale pe bază de semnătură, timpul fiind foarte scurt;
Comitetul Executiv stabileşte ca lucrarea trebuie să se facă până la 31.05.2011, în cazul găsirii sumelor necesare, datorită stării de degradare a instalaţiei de la subsol, eliminării perderilor, posibilitatea apariţiei altor avarii, caz în care ne aglomeram şi intrăm în panică.
Solicităm pe aceasta cale întelegere, dovadă de maturitate în gândire şi să uităm de ambiţii personale, că tot ce se face este în folosul nostru, al tuturor proprietarilor/ locatarilor.
Mulţumim anticipat de întelegere !

COMITETUL EXECUTIV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu