luni, 30 mai 2011

Decizia nr 11 a Comitetului Executiv din 25.05.2011 organizare

DECIZIA NR. 11 din 25.05.2011

În conformitate cu prevederile L 230/2007, L 175/2010 şi a Statutului Asociaţiei de Proprietari Blocul 20 B1, decidem:

1. Avand in vedere prevederile legale in vigoare enumerate mai sus, in special art. 11 lit. p din Satutul asociatiei, consideram ca propunerea proprietarei apartamentului 34, prin avocata aleasa sa o reprezinte in procesele pe rol cu asociatia, tinand cont de faptul ca nu sunt intrunite conditiile aplicarii acestei prevederi statutare, suntem de acord ca solicitarea sa fie supusa aprobarii adunarii generale a asociatiei pe baza de semnatura, cum prevede art. 25 pct. 3 din L 230/2007.
Consideram ca este o situatie exceptionala, proprietara blocand peste 25% din fondul de rulment.
Comitetul Executiv cu ocazia analizei efectuate cu privire la dosarele pe rol a luat la cunostinta de urmatoarele aspecte:
a)- Dosarele sunt in lucru din luna octombrie 2010 si pana in prezent am ,,reusit’’ performanta doar ca acestea sa fie conexate, nimic altceva, urmatorul termen fiind fixat pe 02.09.2011.
b)- Din afirmatiile vecinilor am aflat ca cea in cauza are probleme majore financiare si de sanatate, dar nu ar avea puterea sa le faca publice.
c)- Au fost purtate discutii cu administratorii care au ocupat aceasta functie din anul 1983, de unde am aflat ca aceasta a avut problemele acestea in mod constant, respectiv probleme financiare, cat si de contestare a administratiei. Perioadele de neplata fiind constant de 1-2 ani.
d)- In cazul in care sumele datorate nu vor fi achitate de restantiera, in prezent 4425 lei (restante, fond reparatii si intretinere luna afisata), asociatia in lunile urmatoarea, in special din iarna, putem fi pusi in situatia de a nu putea achita facturile, cu consecintele ce urmeaza.
Cu ocazia sedintei au fost invitati si ceilalti membrii din administratie, raspunzand solicitarii numai administratorul.
Extras din Statutul asociatiei : art. 11 pc. 9, lit. p -Pentru proprietarii cu mari probleme sociale, Comitetul Executiv poate stabili măsuri de ajutorare, în sensul amânării plăţii penalizărilor, a suspendării calculării acestora pe termen scurt, la cererea si cu angajament scris din partea restanţierului de achitare a restanţelor, la anumite termene stabilite clar. Angajamentul nerespectat va conduce la calcularea penalizarilor şi pentru perioada de suspendare;

COMITETUL EXECUTIV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu