marți, 17 aprilie 2012

PROCESUL VERBAL al şedinţei extraordinare a Consiliului Local Sector 3 din data de 05.04.2012

MUNICIPIUL BUCURESTI
CONSILIUL LOCAL SECTOR 3





Convocarea acestei şedinţe a fost făcută de Primarul Sectorului 3 prin Dispoziţia nr.2796/02.04.2012.
Şedinţa a început sub conducerea doamnei consilier Maria Mirela Dinu.
Au participat doamnele şi domnii consilieri, dl.Viceprimar – Victor Tartacuta, dl. Secretar al Sectorului 3 - Marius Mihaita, dl. Director Dobranici Vasile – Directia Juridica si Patrimoniu, d-na Director Mirela Ionita – Directia Economica, dl. Director Ene Lucian – Directia Invatamant Cultura, dl. Popescu Marius – Sef Serviciu Achizitii Investitii, d-ra Macuc Cristina - Agentia B365, d-nii Cojocariu Alexandru, Oprea Daniel si Nicolescu Ionut– cetateni ai Sectorului 3.
La sedinta a participat un numar de 23 consilieri din numarul total de 27.
Au lipsit domnii consilieri Balota Mihai, Monda Cosmin, Duminica Doina si Banu Alina.

D-na Presedinte

Buna ziua doamnelor si domnilor consilieri, declar deschisa sedinta extraordinara din data de 05.04.2012. Prezenti sunt 23 consilieri. Va supun spre aprobare ordinea de zi cu cele 4 puncte. Daca sunt propuneri sau obiectiuni? Nu sunt, v-as ruga sa votati!
21 pentru
Punctul 1 de pe ordinea de zi, “Aprobarea procesului-verbal al sedintei ordinare a Consiliului Local Sector 3 din data de 29.03.2012”. Daca sunt propuneri sau obiectiuni? Nu sunt, v-as ruga sa votati!
23 pentru
Punctul 2 de pe ordinea de zi, “Proiect de hotarare privind aprobarea preluării integrale de către Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti a finanţării cheltuielilor aferente lucrărilor de intervenţie ce au drept scop creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, corespunzătoare cotei de 50% ce revine Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului”. Daca sunt propuneri sau obiectiuni? Va rog, d-le consilier Nitu!

Dl. consilier Nitu Mihai

Multumesc, d-na presedinte! Am un amendament la punctul 2 de pe ordinea de zi. Propun consiliului sa nu se renunte la cota de 50% ce ii revine Ministerului Dezvoltarii si Turismului. Vreau sa supuneti la vot acest amendament. Pentru ca in conditiile in care noi avem acum 8 milioane euro pentru reabilitare termica, daca ar contribui si ministerul cu cota de 50%, noi, in conditiile date, dau un exemplu , in loc sa reabilitam 50 de blocuri am putea sa reabilitam 100 de blocuri.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Stimati colegi, totusi nu mi se pare normal acum, sa votam, sa preluam noi cota ce revine Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, intrucat noi avem ministru de la Sectorul 3, este imposibil sa preluam noi aceasta cota atata timp cat nu suntem in stare sa oferim acea gratuitate la toate asociatiile de proprietari si incercam sa ghidonam numai catre unele, contrar si acelei hotarari din februarie care spune ca se absoarbe acea cota a cheltuielii de 20% care trebuie suportata de catre asociatia de proprietari. Numai acolo unde sunt majoritatea, cei care au nevoi sociale si care au veniturile sub medie. Haideti, totusi sa analizam oportunitatea, sa oferim cetatenilor din sectorul 3 oportunitatea de a-si reabilita blocurile gratuit asa cum se face si in alte sectoare. Nu sa preluam noi cota Ministerului Dezvoltarii Regionale, hai sa o preluam pe aia de 20% intai si pe urma sa…

D-na Presedinte

Pai am preluat-o, tocmai ati votat-o la sedinta anteriora, dar d-voastra ati votat impotriva.
Dl. consilier Tudorache Cristian

Stimata presedinta de consiliu, am votat pentru. Una la mana. Si a doua la mana, acea hotarare de consiliu era o cacealma. Care va spun clar ce spunea. Spunea ca ....

D-na Presedinte

Daca ati votat pentru, de ce ati votat? Ati votat pentru o cacealma?

Dl. consilier Tudorache Cristian

Nu, nu am votat pentru o cacealma, am votat cu cererea de a analiza oportunitatea sa extindem la toate asociatiile de proprietari acea hotarare. Nu numai cum vreti d-voastra, catre anumite asociatii.
D-na Presedinte

D-le consilier, am avut si atunci o disputa pe tema aceasta si daca citeati materialele nu era asa . D-le viceprimar, va rog!
Dl. Viceprimar

D-lor consilieri, departe de a ne fi inspirat din materialele pe care le imprastiati prin blocuri, in sensul ca veti realiza termoizolarea gratis, a fost pur si simplu ideea noastra si se va face. Surprinderea mea este ca o data ce le spuneti cetatenilor ca veti face lucrul acesta, atunci cand vrem noi sa facem, aveti de comentat. Asta este surprinzator. Eu zic sa supunem la vot, asa cum ati solicitat, pentru ca sa putem sa aratam si noi cine nu vrea, in mod real, ca primaria sa sustina in totalitate termozolarea.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Mai am o mentiune de facut. Stimati colegi si stimate d-le Viceprimar, totusi vorbim de doua lucruri diferite. Eu am vorbit de preluarea cotei de 20% care ar trebui preluata de la toate asociatiile de proprietari pentru reabilitarea termica gratuita.

D-na Presedinte

Ma scuzati, nu pot sa nu va intrerup. Este conform legii.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Iar d-voastra vorbiti acum de altceva, de preluarea de 50% de la cota ce revine Ministerului Devoltarii Regionale si Turismului, adica e cu totul si cu totul altceva. Pe de alta parte sa nu uitam ca sunt reabilitate termic 27 blocuri , un procent de 5,75% din blocurile actuale si referitor la ce a zis domnul viceprimar mai devreme, din cate stiu s-au dat niste flyere de care primarul actual, Liviu Negoita, catre toate asociatiile spunandu-li-se clar ca se vor reabilita toate blocurile , in numar de 839 blocuri, gratuit. Ceea ce este iarasi o cacealma. Am primit si eu flyerul acela, daca vreti, vi-l aduc.

D-na Presedinte

Dar ati votat pentru aceasta cacealma, cum ii spuneti d-voastra, un proiect de hotarare nu o cacealma.
Dl. consilier Tudorache Cristian

Am votat, dar am cerut in urmatoarea sedinta analizarea oportunitatii de a extinde la toate blocurile preluarea cotei de 20% care revine asociatiilor de propiretari.

D-na Presedinte

Perfect adevarat, dar atunci am combatut cu dl. director de la Juridic si v-am explicat ca asa este legea. Vom face probabil o propunere de schimbare a hotararii de guvern.

Dl. consilier Munteanu Ion

Se pare ca nu s-a inteles. Pe o parte spunem ca s-au reabilitat douazeci si ceva de blocuri, vinovat pentru douazeci si ceva de blocuri e Ministerul Dezvoltarii pentru ca nu ne-a trimis banii, am stat tot timpul dupa ei. Nu ca Primaria Sectorului 3 nu putea sa aloce bani. Acum vrem sa alocam pentru ca, daca stam dupa minister vor mai trece iar, 2, 3, sau 4 ani cand ne va da 10, 15 blocuri pe luna, banii pentru reabilitare. Si atunci ne vom trezi ca vom ajunge in anul 2030 cu blocuri nereabilitate. Deci, eu cred ca trebuie sa votam propunerea pentru ca este o propunere care vine in sprijinul cetateanului si se va face gratuit in totalitate.

Dl. consilier Ciudomirov Mihai

Referitor la hotararea din 2 februarie vreau sa fac o completare. Acolo nu s-a spus ca se reabiliteaza gratuit la cei cu nevoi speciale sau la cei cu salarii mici. Acolo s-a spus clar, se reabiliteaza gratuit la acele persoane care au venitul mediu pe cap de locuitor mai mic decat venitul mediu pe economie. Adica 14.770.000.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Si daca sunt majoritari se reabiliteaza gratuit si iarasi facem o discrepanta intre locuitorii acelui bloc.

Dl. consilier Ciudomirov Mihai

Eu am mai zis si in februarie ca sunt mai putine blocuri acolo unde acest venit pe cap de familie depaseste 14.770.000 lei.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Pe de alta parte haideti sa vedem din acea propunere de rectificare de buget de 37 milioane roni catre partea de reabilitare termica, cate blocuri se vor face concret? Pentru ca la un studiu facut pe cateva blocuri foarte, foarte mari din Sectorul 3, a reiesit ca daca reabilitam termic blocurile cu aceste costuri ...

D-na Presedinte

44 de blocuri.

Dl. consilier Tudorache Cristian

44 de blocuri. In momentul de fata s-au reabilitat 27 .

D-na Presedinte

37!
Dl. consilier Tudorache Cristian

37 si sunt in curs de reabilitare inca 10. Deci ajungem la un procent de 7% blocuri reabilitate termic. Haideti sa vedem daca nu cumva am putea reabilita mai multe blocuri cu acesti bani care fac obiectul acestei rectificari . Pentru ca am constatat ca la unele blocuri cu banii de reabilitare termica la toate apartamentele, se mai face o scara in plus, daca e sa luam un bloc cu 10 scari. Faceti un calcul simplu 6000 euro ori 800 sau 1000 de apartamente s-ar putea sa va dea costul unui bloc mai mic. Cam asta am avut de zis.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Voiam, daca tot este domnul director aici, si cred ca este folositor pentru toata lumea, sa ne mai explice o data tot acest proiect ca sa nu mai existe dubii. Ca cei 20%, ca cei 30%...

D-na Presedinte

Ce dubii? D-voastra aveti un dubiu. Noi am votat in sedinta trecuta, unu, doi, aceste dubii. As vrea sa va rog sa le mai si cititi prin proiectele de hotarare.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Va deranjeaza daca ne mai explica o data?

D-na Presedinte

Nu, nu ma deranjeaza!
Dl. consilier Radulescu Stefan

Cer eu, personal, sa ni se mai explice o data.

D-na Presedinte

Eu va propun sa supunem la vot propunerea d-lui consilier Nitu.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Eu va propun sa il ascutam pe domnul director, pentru ca daca un consilier a cerut o lamurire ca nu stie, trebuie sa afle.
D-na Presedinte

Poate ar trebui sa mai si citeasca.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Ce sa citim, d-na Presedinte?

D-na Presedinte

Ce ati votat!

Dl. consilier Radulescu Stefan

D-voastra puteti sa va uitati in ochii mei sa imi spuneti ce scrie in materialul acela? Avem specialisti aici, pentru ca asta platim, Primaria.

D-na Presedinte

Pot sa ma uit in ochiii d-voastra oricand, dar daca incepem cu aceste dispute care nu isi au rostul ..
Dl. consilier Radulescu Stefan

D-na Presedinte dar vreau sa ni se mai explice o data proiectul, care este problema?
De ce avem aceasta discutie?! Sa stiti ca nu renunt, vreau sa ni se mai explice o data!

D-na Presedinte

Iar eu va spun ca a mai explicat . Eu nu inteleg ce doriti, daca a mai explicat o data vi se pare normal ca 23 de oameni, plus invitatii pe care d-voastra ii aveti, sa ascultam inca o data aceeasi pledoarie?! Nu o sa fie schimbata.



Dl. consilier Radulescu Stefan

Da, mi se pare normal sa mai ascultam o data.

Dl. Viceprimar

D-le consilier, nu este normal. Dl. director Dobranici a fost solicitat prima data sa explice. Daca nu ma insel a vorbit si vreun sfert de ora. Haideti sa supunem la vot daca il mai punem o data sa vorbeasca pe dl. Dobranici pentru ca d-voastra nu ati inteles.

D-na Presedinte

Proiectul s-a votat. Ce sa explice, ce am votat? Si ce ati votat si d-voastra? Daca nu ati inteles de ce ati votat?

Dl. consilier Radulescu Stefan

D-na, eu ca sa pot sa imi exercit corect votul, trebuie sa stiu cu lux de amanunte acest proiect. Punct cu punct, virgula cu virgula.

D-na Presedinte

D-le consilier, perfect de acord.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Care e problema?
D-na Presedinte

Problema este ca d-voastra ce doriti sa vi se explice ati votat in sedinta precedenta.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Lasati d-na, ca stiu eu ce am votat. Doresc sa mi se mai explice o data. Chiar asa, de unde stiti ce am votat?
D-na Presedinte

Pai a spus colegul d-voastra.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Lasati colegul, de unde stiti d-voastra ce am votat? Sau acolo sus, la birou, in loc de cafea luati stenogramele?

D-na Presedinte

D-le consilier, lasati agresivitatea asta.

Dl. consilier Radulescu Stefan

Nu ma mai intrerupeti. Vreau sa aud punctul directorului Juridic si Patrimoniu al Primariei. Care e problema?
D-na Presedinte

Cu privire la care proiect?

Dl. consilier Radulescu Stefan

Cu reabilitarea, ce va faceti ca nu intelegeti?

D-na Presedinte

Care, ca nu inteleg?

Dl. consilier Radulescu Stefan

De astazi, ca doar nu am venit aici la balci, am venit sa votez un proiect de hotarare.

D-na Presedinte

Balci faceti d-voastra.

Dl. consilier Munteanu Ion

Haideti va rog sa trecem la ordinea de zi. Daca e de explicat ceva trebuie sa explicam punctul la care am ajuns , nu ma intorc acum o luna ca cineva a fost ales in consiliu dar de fapt cred ca nu trebuia sa fie ales daca venim si spunem, dupa o luna, ca trebuie sa explice altcineva, cu toate ca are proiectul acasa, proiectul e pus pe site poate sa il citeasca toata lumea.
D-na Presedinte

Supun spre aprobare propunerea d-lui consilier Nitu.

Dl. consilier Nitu Mihai

Nu, un moment, va rog sa spuneti ce propunere! Noi nu suntem de acord sa preia consiliul cota de 50% ce ii revine ministerului, noi consilierii PSD.

D-na Presedinte

Da, d-le consilier, tocmai ati propus-o inainte.

Dl. Viceprimar

Consilierii PSD sau USL?

Dl. consilier Nitu Mihai

D-le Viceprimar suntem intr-o sedinta de consiliu, nu suntem intr-o disputa politica sa discutam USL, PSD .
Dl. Viceprimar

Pentru ca d-voastra ati pronuntat si pronuntati de fiecare data, consilierii PSD fac sau nu fac asta. Noi nu am pronuntat niciodata nume de partide, cu exceptia d-voastra. Haideti sa supunem la vot, cred ca ati fost foarte clar. Domnul consilier Nitu spune exact invers decat spune hotararea de consiliu.
D-na Presedinte

Daca doriti o supunem si pe a d-voastra sau sa o reformuleze domnul, intelegeti-va, va rog!
Dl. consilier Nitu Mihai

Propunerea este in felul urmator. Nu suntem de acord cu cota de 50% sa fie preluata de Consiliul Local in loc sa fie preluata cota de 20% ce revine anumitor asociatii de proprietari. Aceasta este propunerea!
Dl. Viceprimar

E usor neclar. Ati spus asa, ca nu sunteti de acord cu preluarea cotei de 50% in locul celei de 20%? Vreau sa stiu ce votez, ca sa nu fie vreo greseala.

Dl. consilier Nitu Mihai

Propunerea este in felul urmator. Nu suntem de acord cu cota de 50% care ii revine ministerului, sa o finantam noi sau sa renuntam la ea, pentru ca de aici reieise clar, sa renuntam la ea, dar suntem de acord, mai bine sa preluam cota de 20% ce revine asociatiilor de proprietari.
D-na Presedinte

In fine, aceste propuneri raman inregistrate pe procesul verbal. Va supun spre aprobare propunerile.

Dl. consilier Munteanu Ion

Nu puteti sa supuneti spre aprobare o hotarare care a fost votata. Si care spune ca 20% scutim asociatiile.

D-na Presedinte

Tocmai asta incercam sa clarificam de un sfert de ora. Mi-e greu sa inteleg ca nu au inteles nici dansii.
Dl. consilier Circa Honorius

D-na Presedinte, ordinea de zi este formata din 4 puncte. De obicei se anunta la inceputul sedintei daca votam altceva sau nu. Chiar daca suntem intre colegi si incercam sa intelegem ce vor colegii, va spun sincer, nu am inteles. Care era propunerea?

D-na Presedinte

Daca ma lasati pe mine, va sintetizez eu. Dl. consilier Nitu a propus initial sa renuntam la cei 50% care revin Ministerului Devoltarii, dupa care a completat sa fim de acord cu cei 20% pe care noi i-am votat in sedinta pentru toate asociatiile. Hotararea cu cei 20% am votat-o deja, nu avem cum s-o mai introducem acum. Proiectul de hotarare de la punctul 2 de pe ordinea de zi se refera strict la cei 50%. De aceea, va intreb inca o data, ce sa supun la vot? Nu am cum sa introduc aia 20% acum, pe vot, ca am votat proiectul acela de hotarare.
Dl. consilier Nitu Mihai

D-na Presedinte, deci, e destul de simplu, sa nu renuntam la cota de 50% ce ii revine minsterului si toate asociatiile de proprietari sa beneficieze gratuit de reabilitare termica.

Dl. Viceprimar

Iar eu spun, ca e mult mai simplu, atat timp cat noi spunem sa platim noi cota de 50% a ministerului iar d-voastra spuneti invers, este o chestiune care se rezolva prin vot.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Stimati colegi, haideti sa votam si propunerea colegului nostru de a nu renunta la cei 50% si de a prelua noi toate cheltuielile de la asociatiile de proprietari.

D-na Presedinte

Este un proiect de hotarare pe care l-ati votat.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Este altceva. Eu am solicitat la urmatoarea sedinta analizarea oportunitatii sa reusim sa reabilitam termic toate blocurile. Nu s-a votat!

Dl. consilier Circa Honorius

Chiar daca ar fi asa si am fi de acord cu d-voastra, pe ordinea de zi nu se poate introduce un raport fara raport de specialitate. Eu sunt de la comisia juridica, am verificat si cu dl. Dobranici. Va spun eu, ca presedinte de comisie juridica, ca nu se poate.

Dl. consilier Tudorache Cristian

De ce discutam partea de reabilitare termica numai in sedinte extraordinare, pe 2 februarie la fel, acum la fel. De ce nu putem sa discutam intr-o sedinta ordinara, unde putem sa venim cu alta oportunitate, cu alta propunere de Consiliu Local? De ce, de fiecare data, fara puncte diverse sau interpelari?

Dl. consilier Munteanu Ion

Diferenta intre sedintele ordinare este ca avem punct suplimentar si punctul cu intrebari si raspunsuri la final. Dar asta nu inseamna ca putem sa avem la fiecare punct o dezbatere.
Pentru ce vorbesc colegii, nu ne obligati sa incalcam legea, ca dl. Dobranici nu a facut de capul lui. Toate sectoarele au luat din lege. Chestia cu 14 milioane e in lege, noi nu putem sa incalcam legea. Si acum, spre final de mandat.

Dl. Viceprimar

Domnilor, haideti sa o reglementam mult mai simplu. Noi nu am spus ca nu ne gandim la propunerea d-lui consilier, vis a vis de preluarea neconditionata, vom studia in lege. In ceea ce priveste propunerea d-lui consilier, este foarte simpla, este exact invers decat hotararea pe care dorim noi sa o aprobam. Acum, cand vrei ceva invers, e suficient sa votezi. Nu este un amendament de genul, baza legislativa era alta sau o chestiune de a se adauga anumite elemente, cum s-au mai petrecut in consiliul asta. E o chestiune care este clara, se voteaza si impotriva . Eu am ascultat pe toata lumea, de fiecare data. Haideti sa o rezolvam civilizat. In ceea ce priveste ce vrea domnul consilier, e cu totul alt proiect. Trebuie vazuta finantarea. Deci, noi atunci, cand am aprobat pentru acele blocuri, a fost o chestiune foarte clara, prevazuta in buget. Nu se poate face daca e in afara bugetului. Sau sa dam acum o hotarare, marim alocatiile la persoanele cu dizabilitati cu 500, ca e campanie. Nu se poate. Aia trebuie sa se regaseasca in buget, o data ce nu se regaseste nu avem cum sa o facem. Singurul lucru real care se poate face la ora aceasta este sa se voteze acest proioect. Cine vrea sa nu suportam noi partea ministerului poate vota impotriva.

D-na Presedinte

Va supun la vot propunerea d-lui Nitu.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Daca nu, haideti sa votam propunerea d-lui Nitu cu analiza oportunitatii ...

D-na Presedinte

Suntem exact pe votul de la punctul 2, eu nu pot sa votez decat ce am in proiect. Ce imi spuneti d-voastra era pe la diverse sau la introducerea pe ordinea de zi la ordinara . Acum eu pot sa votez propunerea d-lui Nitu cu acei 50%.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Stimata d-na Presedinta, acelasi lucru l-am spus si pe 2 februarie si nu ati tinut cont de el. Atunci nu s-a votat, sub nicio forma, propunerea mea, nici macar in sedinta urmatoare nu s-a analizat posibilitatea de a reabilita termic blocuri gratuit. Asta incerc sa va spun acum, haideti sa votam propunerea d-lui Nitu, ca data viitoare sa venim cu un proiect...

D-na Presedinte

Conform regulamentului nu se poate sa fac asta. Iar atunci cand spuneti d-voastra, pe 2 februarie, nu ati propus sa se voteze, asa cum dl. Nitu a spus, sa votam. O sa iau procesul verbal sa ma uit, nu cred ca v-am obstructionat cumva, sa nu va votez vreo propunere sau sa nu o supun spre aprobare.

Dl. consilier Tudorache Cristian

Ce legatura are sedinta de data trecuta cu asta de acum? Asta am propus, o propunem din nou.
D-na Presedinte

D-voastra ati adus discutia. Ce va pot spune este ca nu am cum decat sa supun la vot propunerea dansului cu privire la proiectul de la punctul 2, ce cuprinde el, 50%. Sunteti de acord, dl. Nitu? Asta e propunerea d-voastra?

Dl. consilier Nitu Mihai

Eu am facut propunerea. D-voastra urmeaza sa decideti. O supuneti, nu o supuneti.

D-na Presedinte

Eu, ca presedinte, nu am cum sa nu va supun la vot propunerile. Deci propunerea o mentineti cu 50%, da?

Dl. consilier Nitu Mihai

Da, sa nu renuntam la cota de 50% ce revine Ministerului Dezvoltarii, pentru ca in felul acesta putem face mult mai multe blocuri. Si sa nu uitam, actualul ministru, Cristian Petrescu, este deputat de Sectorul 3.

D-na Presedinte

Ok.Va supun la vot propunerea d-lui Nitu. Propunerea d-lui Nitu este de a renunta la 50%. Cine este de acord sa renuntam si cine nu este de acord sa renuntam!?

Dl. consilier Comanescu Mihai

Votam aceleasi lucruri. N-are rost sa votam.

D-na Presedinte

Doriti 5 minute de consultari? Nu va intelegeti? D-voastra doriti sa votam, d-voastra doriti sa nu votam.

Dl. consilier Comanescu Mihai

Propunerea d-lui Nitu e impotriva punctului 2, deci nu are rost sa votam, o data da, o data nu.
D-na Presedinte

Asta va explic de un sfert de ora. D-le consilier Nitu, va rog, ca dupa aceea spuneti ca nu am supus eu la vot.

Dl. consilier Nitu Mihai

D-voastra decideti.
D-na Presedinte

Ca presedinte de sedinta eu trebuie sa supun la vot toate propunerile pe care le fac consilierii. Va mentineti propunerea sau votam direct proiectul de la punctul 2?

Dl. consilier Nitu Mihai

Eu imi mentin propunerea, de ce nu am venit cu un proiect acum 4 ani de zile? Si acum cand mai avem o luna pana la alegerile locale, noi ne apucam sa face, ce?

D-na Presedinte

Am inteles!Va supun la vot propunerea d-lui consilier Nitu. Propunerea d-lui Nitu este de a renunta la 50%. Daca sunteti de acord, votati da, daca nu, nu.
7 pentru
16 impotriva
Asadar, va supun spre aprobare proiectul de la punctul 2, asa cum a fost initiat de catre executiv pentru consiliu.
16 pentru
7 impotriva
Proiectul de la punctul 3, „Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 3 Nr. 5 din 26/01/2012 pentru aprobarea cuantumului unei burse acordate din sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat si numarul estimat al acestora la nivelul unitatile de invatamant preuniversitar aflate in administrarea Sectorului 3”. Daca sunt propuneri sau obiectiuni? Nu sunt, v-as ruga sa votati!
23 pentru
Proiectul de la punctul 4, „Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului Sectorului 3 pe anul 2012”. Propuneri sau obiectiuni sunt? Nu, v-as ruga sa votati!
16 pentru
7 impotriva
Va multumesc! Declar sedinta inchisa!












PRESEDINTE , SECRETAR,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu