joi, 2 februarie 2012

Plan de reparatii pe anul 2012

In conformitate cu prevederile art. 27 si 30 din Legea nr. 230/ 2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, Comitetul Executiv propune prezentul Plan de reparatii pe anul 2012, ce cuprinde urmatoarele lucrari:
1. Repararea (modernizarea) cabinei ascensorului ( lucrare ce a fost introdusa in Planul de reparatii pe anul 2011, dar a fost amanata cu ocazia Sedintei Adunarii Generale a asociatiei din data de 09.05.2011);
2. Inlocuirea tevilor de apa calda de la subsol, cu tevi din plastic ( PPR);
3. Zugravirea holului de la intrarea in bloc si placarea cu faianta;
4. Montarea unui sistem de supraveghere video(digital video recorder;hard disk;camera video);
5. Repararea integral a terasei blocului;
6. Aprobarea de Adunarea Generala a asociatiei a Programului de reabilitare termica a blocului ( izolare termica a peretilor, subsolului, terasei, cat si schimbarea tamplariei la apartamente si la partile commune).
Avand in vedere prevederile art. 16 din Legea 230/2007 in care se precizeaza faptul ca,, Proprietarii sunt obligati sa ia masuri pentru consolidarea sau modernizarea cladirii, pentru reabilitarea termica si eficienta energetica, potrivit prevederilor legale. Indiferent de natura interventiilor se va avea in vedere mentinerea aspectului armonios si unitar al intregii cladiri.’’, Comitetul Executiv atrage atentia in modul cel mai serios ca lucrarile de reparatii trebuiesc efectuate tinand cont de starea de uzura a partilor din proprietatea comuna.
Din experienta anilor anteriori se poate observa ca datorita faptului ca au fost alocate sume foarte mici pentru reparatii, calitatea a fost de aceeasi masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu